Om oss

Ideal Beauty Experts i Stockholm är ett ungt företag som växer snabbt och har en stor potential.

Vi är specialister på icke-kirurgiska anti-age skönhetsbehandlingar, kosmetologiska hudbehandlingar och kosmetiska kurer. Vi utbildar även hudspecialister och anordnar kurser där vi lär ut nya innovativa metoder och tekniker.

Våra ambitioner är att erbjuda våra kunder ett brett spektrum av anti-age behandlingar enligt de senaste forskningarna och uppfinningarna inom beauty-industri, samt att höja kvalite på de befintliga och populära hud- och skönhetsbehandlingarna genom kontinuerlig utbildning av hudterapeuter och kosmetologer.

Vårt mål är att arbeta individuellt med varje kund, att erbjuda kundcentrerande behandlingar och kurer och vi strävar efter ett maximalt naturligt resultat för varje enstaka person. Vi erbjuder våra kunder anpassade anti-age behandlingar med mycket bra, synligt, kvarstående och säkert resultat som hjälper varje kund att bekämpa åldrandet på ett vetenskapligt sätt.

Vårt motto är att skönhet och ungdomlighet ska vara tillgängliga för alla. Varje behandling anpassas efter kundens behov och individualitet och är säker enligt de europeiska reglerna och föreskrifterna. Vi ser till att alla våra kunder har möjlighet att unna sig anti-age behandlingar utan stora investeringar och belåningar.

Ideal Beauty Experts i Stockholm